Samáriai Asszony

Samáriai Asszony

Égi jelek az utolsó időkben - egy nagyon furcsa, figyelmeztető álom

2024. április 16. - samariai

SZOLJON - Különös égi jelenség: egy ufo tűnt fel az égen Fejér megyében

Álmomban egy társasház emeleti lakásának teraszán voltam valakivel (nem tudom, hogy ki volt ez a személy), beszélgettünk, és néztünk kifele az esti sötétben, le az utcára. Az álom szerint én itt laktam, ebben a lakásban, amelynek teraszán voltunk. Ám érdekes módon, álmomban is tudtam lélek által, hogy ez most egy álom, és ez csak az álomban van így, a valóságban viszont nem így néz ki sem a lakásom, sem a környék. Mert az álomban szereplő lakás, illetve annak terasza, és az utca, meg a környék inkább egy belvárosi hotelre és annak környékére emlékeztetett. Magyaráztam is ennek a másik személynek a különbségeket, hogy a valóságban hogy néz ki ehhez képest például az épület sarka, az utca, meg a járda, nem így, mint az álomban, ahogy van...

Ezután furcsa jeleket láttunk a sötét, esti égbolton: a sötét háttérben fehéren világító kis felhőket, amelyek egészen kicsik voltak, de több is volt belőlük, és libasorban álltak egymás után. Mindegyiknek ugyanolyan, szürreális alakja volt: egymás mellett, illetve azokkal merőlegesen álló, kis csíkokban alkottak kis négyzet-szerű alakzatokat. Mintha egy bizonyos, régi parketta-mintát formáltak volna meg egyenként ezek a kis felhők, úgy tűnt, csak annyi különbséggel, hogy csak egy keskeny sorban. 

Mindketten felfigyeltünk a különleges felhőkre, és lélek által tudtuk, és egyetértettünk abban, hogy ez egy égi jel. Azt beszéltük egymás között, hogy ez egy figyelmeztetés, mert a Bibliában is meg van írva, hogy az utolsó időkben lesznek jelek égen és földön, és ez egy ilyen figyelmeztető jel az égen, arra vonatkozólag, hogy az utolsó időket éljük, és, hogy közel a vég. Azt nem tudom, hogy miért, de mindketten egyetértettünk abban, hogy ez arra utal, hogy közel a vég, és valami nagy dolog fog következni. Lehet ez akár háború vagy természeti katasztrófa, vagy bármi, de azt nem tudtuk mi sem, hogy pontosan mi...

Miután ezt így megvitattuk, felébredtem, és elgondolkodtam azon, hogy milyen furcsa álom volt ez, és, hogy vajon mit jelenthet? Majd az a megértés jött, hogy igen, ez egy figyelmeztető álom volt, és pontosan azt jelenti, amiről az álomban lélek által beszéltünk egymás között, ezzel a másik személlyel...

Jézus figyelmeztetései az utolsó időkre vonatkozólag (többek között):

"És minden felé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok; és rettegtetések és nagy jelek lesznek az égből." (Lukács 21:11)

"És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; és a földön pogányok szorongása a kétség miatt, mikor a tenger és a hab zúgni fog, Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek. És akkor meglátják az embernek Fiát eljőni a felhőben, hatalommal és nagy dicsőséggel. Mikor pedig ezek kezdenek meglenni, nézzetek fel és emeljétek fel a ti fejeteket; mert elközelget a ti váltságtok.

Monda pedig nékik egy példázatot: Tekintsétek meg a fügefát és minden fákat: Mikor immár hajtanak, és ezt látjátok, ti magatoktól tudjátok, hogy már közel van a nyár. Ezenképen ti is, mikor látjátok, hogy ezek meglesznek, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa. Bizony mondom néktek, hogy e nemzetség el nem múlik, mígnem mind ezek meglesznek.

Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképen el nem múlnak.

De vigyázzatok magatokra, hogy valamikor meg ne nehezedjék a ti szívetek dobzódásának, részegségnek és ez élet gondjainak miatta, és váratlanul reátok ne jőjjön az a nap: Mert mintegy tőr, úgy lep meg mindeneket, a kik az egész föld színén lakoznak. Vigyázzatok azért minden időben, kérvén, hogy méltókká tétessetek arra, hogy elkerüljétek mindezeket, a mik bekövetkeznek, és megállhassatok az embernek Fia előtt!" (Lukács 21:25-36)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samariai-asszony.blog.hu/api/trackback/id/tr3118382747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása