Samáriai Asszony

Samáriai Asszony

Mágneses húsok? Rettegjünk vagy ne?

2023. június 04. - samariai

Ma a szemem elé került egy videó, amely azt állítja és bizonyítja be, hogy már a háziállatok is be vannak oltva grafén-oxiddal. Bizonyítékként a videóban több csomag nyers húst vesznek elő, és bemutatják, hogy a kis mágnest mindegyik hús (szárnyashúsok, sertés, stb) hogyan vonzza magához: a húsokat a csomagolásból kivéve, a mágnest rátéve, a mágnessel lefelé fordítva is megáll a mágnes a húsokon, nem esik le.

Ezután különféle kommentek olvashatók a videó alatt, amelyeken az emberek azon tanakodnak, hogy akkor mit lehet enni? Hogyan lehet kikerülni ezeket a húsokat? Hiszen, amit nem a boltban, hanem a piacon veszünk, abban is ugyanúgy benne lehet...

Nos, azt én nem tudhatom, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban, hogy valóban tartalmaznak-e a húsok grafén-oxidot vagy bármilyen fémet, és talán nem is ez a dolgom, hogy ezzel foglalkozzak, vagy ennek utánajárjak. Hanem az a dolgom, hogy arról tegyek bizonyságot, amit a teremtő Atyánktól kaptam, mégpedig azt, hogy nekünk nem kell ezzel különösebben foglalkoznunk vagy pánikolnunk, csak Isten oltalmát kérjük, és Őbenne bízzunk. Mert nekem, amint a videót néztem, rögtön azt juttatta eszembe a Lélek, hogy ne ettől féljünk, hogy a hússal esetleg valami ilyesmit elfogyasztunk mi is, és megbetegszik a testünk. Emlékezzünk vissza arra a történetre, amikor Jézus tanítványait támadták a farizeusok, azért, mert mosdatlan kézzel ettek. Jézus erre azt válaszolta, hogy nem az fertőzi meg az embert, ami bemegy a száján (és végighalad a bélrendszeren, majd a végén úgyis eltávozik az emberből), hanem az, ami kijön rajta:

"Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert. (...) Mégsem értitek-é, hogy minden, a mi a szájon bemegy, a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik? A mik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert. Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok, gyilkosságok, házasságtörések, paráznaságok, lopások, hamis tanubizonyságok, káromlások. Ezek fertőztetik meg az embert; de a mosdatlan kézzel való evés nem fertőzteti meg az embert." (Máté 15:11, 15:17-20)

Szóval, kedves embertársaim, ebben az esetben is ugyanaz érvényes, amit Krisztus a mosdatlan kézzel történő evésről tanított: ne a táplálékban található grafén-oxidtól féljünk, hanem a szívünkből származó bűnös gondolatoktól.

Egy másik alkalommal így tanított Krisztus ugyanerre (is) vonatkozóan:

"És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában." (Máté 10:28)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samariai-asszony.blog.hu/api/trackback/id/tr7118138872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása